Followers

Tuesday, 28 August 2018

Challenge 24

Hi everyone hope you are all well.

Thank you all so much for your wonderful entries in our previous challenge 23.

It's now time to announce our winner and design team favourites.

DESIGN TEAM FAVOURITES

No 4 - Cristina
No 41 - Non Solo Card
No 141 - Mandy Stacey

Congratulations please take your design team favourite badge.

WINNER

No 112 - Mijin Kaartenpleizer


Congratulations please take your winners badge 
and
email
fiona.walker3@aol.co.uk
for details on how to claim your prize.
With winner Creates and makes mentioned in your email.

Thank you so much to our wonderful sponsor

Sassayki Glitter


CHALLENGE 24
Theme Anything Goes

This month our fabulous sponsor is

All Dressed Up Digital Stamps

As well as a fabulous store All Dressed up also have a wonderful facebook group which you can find

We are joined this month by a wonderful GDT  Carol who has created a wonderful make using a image from All Dressed up Digital stamps and also another fabulous creation using one of her own designs.

Here is Carol's
Wonderful Makes.


and

Thank you so much ladies for your fabulous makes. 
To enter the challenge please click on the blue frog.
Good luck everyone.


53 comments:

 1. Wonderful cards of the team! Hugs Ela

  ReplyDelete
 2. Thank you for the challenge. Lovely work by the design team.

  ReplyDelete
 3. One of my favorite sponsors...beautiful design team samples. Thanks for the September Challenge.

  ReplyDelete
 4. Thanks for the lovely Inspiration!

  ReplyDelete
 5. I just entered my card. Have a nice weekend all! Hugs Ela

  ReplyDelete


 6. بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال نقوم بجميع خدمات نقل العفش والاساس بافض الطرق تحت اشراف

  فريق كبير مدرب على اعلى مستوى من المستويات مع الفك والتركيب
  شركة نقل اثاث بالطائف
  شركة نقل اثاث بجازان
  شركة نقل اثاث بحائل
  شركة نقل اثاث ونقل عفش بحائل
  والسلامة عليكم ورحمة الله وبركاته

  ReplyDelete
 7. Hallo allemaal, mijn naam is Ophélie Aurélien Ik woon in de buurt van Choco-verhaal in België. Ik was gekwetst en had een gebroken hart toen er zeven maanden geleden een groot probleem ontstond tussen mij en mijn man. zo verschrikkelijk dat hij de zaak voor de rechtbank aanhangig maakte voor een scheiding. Hij zei dat hij nooit meer bij hem wilde wonen en dat hij niet meer van me hield. Dus hij pakte het huis uit en zorgde ervoor dat ik en mijn kinderen zware pijn leden. Ik probeerde al mijn mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na heel veel bedelen, maar alles was invail.and hij bevestigde dat hij zijn beslissing nam en hij zou me nooit meer zien. Dus op een avond, toen ik terugkwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van me die ook met mijn man in hetzelfde bedrijf werkte dat hij me belde en me vroeg wat het probleem is met mijn man. Dus ik heb hem alles uitgelegd, dus hij vertelde me dat de enige manier om mijn man terug te krijgen, is om een ​​spell caster te bezoeken omdat het ook echt voor hem werkte. Dus ik geloofde nooit in een spell caster, maar ik had geen andere keuze dan zijn advies op te volgen. Toen gaf hij me een e-mail doctorigbinovia93@.com een ​​spellinggieter die hij bezocht. Dus de volgende ochtend stuurde ik een bericht naar de e-mail die hij me gaf, en de spreukmeester verzekerde me dat ik mijn man binnen twee dagen terug zou krijgen als ik zijn instution volgde, dus deed ik alles wat hij me vroeg. De volgende ochtend, zo verrassend, belde mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet gebeld had me op om me te vertellen of er nog een manier was om mijn leven weer te komen. Gedurende 7 maanden Drigbinovia maar een glimlach op mijn gezicht zo kwam hij weer terug in mijn leven, met veel liefde en vreugde, verontschuldigde hij zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en onze kinderen heeft aangedaan. Vanaf die dag was onze relatie sterker dan voorheen, je kunt hem ook bereiken via WhatsApp hem op +2348144480786 Ik zou je daarbuiten adviseren als je moeite hebt om contact met hem op te nemen,

  ReplyDelete
 8. Thanks for this amazing blog, I really appreciate with your blog. Ogen Infosystem provides one of the best Website Designing Services and SEO Services in Delhi.
  SEO Service in Delhi

  ReplyDelete
 9. INVITATION FROM THE ILLUMINATI ORGANISATION 666

  This is an open invitation for everyone that is interested in becoming part of the world's biggest conglomerate and reach the peak of your career. As we begin this year's recruitment program and our annual feast of harvest is almost at hand, so we decide to introduce you to the "New World Order".

  At this point, we're assuring anyone who is ready and faithful to become a member of this great organisation, that once he/she becomes a full member of the Illuminati brotherhood then he/she will automatically become rich, powerful and be famous in life and achieve all their heart desires and also receive a monthly salary of $500,000 USD. We are ready to change your life, we can make your dreams come true.

  The great Illuminati district offers you a life time opportunity of making your heart desires come true. I want you to know that if been scammed is what you're afraid of, please you shouldn't be, because this organization is 100% safe and reliable, with the written guarantee you have, you'll know that this Brotherhood organization is real and legit.
  I believe everyone on this planet "Earth" knows about the ILLUMINATI, the Illuminati is a secret society that bless man kind and fulfill his/her dreams of becoming a millionaire and billionaire. At least you should be sure of this organization by now and there's no reason to be afraid of anything.

  I'm not here to mess with you or play games with you because as it stands now there are lot's of people out there who Impersonate us, claiming to be members of the ILLUMINATI. So the Brotherhood then comes to conclusion of Globalizing this organisation in order to help those who are really ready to become part of this Great Family and those that was misleads by those Impostors. Now i believe this is your opportunity to join our prestigious Organisation and make yourself and your family proud.


  If you're interested in joining this Great Organisation, then contact our Grand Lodge at Pennslyvania, USA via
  WhatsApp: +1 315 203 9948 or our official Email: illuminati666grandlodge@gmail.com

  Or click on this WhatsApp link to message us: https://wa.me/13152039948

  Signed: GRANDMASTER

  ReplyDelete
 10. UITNODIGING VAN DE ILLUMINATI-ORGANISATIE 666

  Dit is een open uitnodiging voor iedereen die geïnteresseerd is om deel uit te maken van 's werelds grootste conglomeraat en het hoogtepunt van je carrière te bereiken. Nu we aan het rekruteringsprogramma van dit jaar beginnen en ons jaarlijkse oogstfeest bijna nabij is, besluiten we u kennis te laten maken met de "Nieuwe Wereldorde".

  Op dit moment verzekeren we iedereen die klaar en trouw is om lid te worden van deze geweldige organisatie, dat zodra hij / zij een volwaardig lid wordt van de Illuminati-broederschap, hij / zij automatisch rijk, krachtig en beroemd zal worden in leven en al hun hartewensen verwezenlijken en ook een maandsalaris van $ 500.000 USD ontvangen. We zijn klaar om uw leven te veranderen, we kunnen uw dromen waarmaken.

  De grote wijk Illuminati biedt je een kans om je hart te laten uitkomen. Ik wil dat je weet dat als je opgelicht bent, je bang bent, alsjeblieft niet, want deze organisatie is 100% veilig en betrouwbaar, met de schriftelijke garantie die je hebt, weet je dat deze Brotherhood-organisatie echt en legitiem.
  Ik geloof dat iedereen op deze planeet "Aarde" op de hoogte is van de ILLUMINATI, de Illuminati is een geheim genootschap dat de mens vriendelijk zegent en zijn / haar dromen vervult om miljonair en miljardair te worden. Je moet nu tenminste zeker zijn van deze organisatie en er is geen reden om ergens bang voor te zijn.

  Ik ben hier niet om met je te rotzooien of spelletjes met je te spelen, want zoals het er nu uitziet, zijn er veel mensen die ons imiteren en beweren lid te zijn van de ILLUMINATI. Dus komt de Broederschap tot de conclusie dat deze organisatie globaliseert om diegenen te helpen die echt klaar zijn om deel uit te maken van deze Grote Familie en diegenen die misleid zijn door die bedriegers. Nu geloof ik dat dit uw kans is om lid te worden van onze prestigieuze organisatie en uzelf en uw gezin trots te maken.


  Als je interesse hebt om lid te worden van deze Great Organization, neem dan contact op met onze Grand Lodge in Pennslyvania, VS via
  WhatsApp: +1315203 9948 of onze officiële e-mail: illuminati666grandlodge@gmail.com

  Of klik op deze WhatsApp-link om ons een bericht te sturen: https://wa.me/13152039948

  Gesigneerd: GRAND MASTER

  ReplyDelete
 11. ดูหนังฟรีแบบนี้ต้องไม่พลาด เว้บดูหนังใหม่ฟรี City Hunter ซิตี้ฮันเตอร์ สายลับคาสโนเวอร์ (2018) ดูเลยสบายๆที่บ้าน

  https://www.doonung1234.com/

  ReplyDelete
 12. It is realy awsome post and for share with us.
  AOL Email Supports team is available 24 hours a day to help you Download AOL Desktop Gold as soon as possible. In case you encounter an installation error or software glitch, you can call the AOL Email Supports Toll-Free Number and ask for additional assistance.

  ReplyDelete
 13. Thanks for sharing the informative post about. I have learned many new information from your post. it is really helpful. So i suggest you that satta king check if it is useful for you.
  If You want to play online Satta king game. Visit now satta king
  Our Partner:
  satta king

  ReplyDelete
 14. Hallo lieverd, ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om de heer Marcus Dame te bedanken die me eindelijk heeft geholpen om een ​​volwaardig lid te worden van de Grote Illuminati Broederschap en nu leef ik mijn leven in geluk. en ik was ooit behoeftig en leefde mijn leven in extreme armoede en de levensstandaard werd zo arm en laag dat ik zelfs leerde mezelf te doden, ik werd diep gewurgd door armoede en ik had geen lichaam om me te helpen, eten is een probleem voor mij en mijn familie totdat ik een grote genereuze Illuminati-man ontmoette, meneer James genaamd, die me vertelde dat ik niet dood hoefde te gaan en hij introduceerde me in het rijk van rijkdom en roem. Hij zei dat ik mijn lidmaatschapsformulier moest krijgen, wat ik ook deed, en hij zei dat ik me moest voorbereiden op mijn inwijdingsdag en dat alle nieuwe leden een bepaalde beloning krijgen van € 500.000 op je inwijdingsdag. dus ik werd ingewijd in de Illuminati-wereld en een paar dagen kreeg ik een contract ter waarde van miljoenen euro's, in mijn bedrijf doe ik het nu heel goed, ik deed precies wat me werd gevraagd en vandaag is het verhaal veranderd, ik heb tot € 100,000000 op mijn bankrekening, ik ben een levend getuigenis, mijn droom en alle rijkdom, roem, succes en rijkdom die ik ooit heb gewenst, is werkelijkheid geworden. Toch dank aan de heer Marcus Dame die mijn dromen werkelijkheid heeft gemaakt door mij te helpen lid te worden van de grote Illuminati. Schiet op, je kunt hem toevoegen op whatsapp +19739833966 of hem e-mailen; marcusdameilluminati@gmail.com succes

  ReplyDelete
 15. Great blog with helpful information. Pics are cool and nice. Looking for the best Business Consulting Firms in Delhi Reach CAC PVT LTD to get started.

  ReplyDelete
 16. I like your post very much satta king 786 thank you satta king up love post satta king result keep sharing satta king good information satta king fast nice up Satta King.

  Read more:- Sattaking

  Satta King

  ReplyDelete
 17. Thank you so much for sharing a information, It is very useful in my topic post.

  routerlogin.net
  Linksys Router Setup
  Netgear router setup

  ReplyDelete
 18. Thank you for your kind response and encouragement, Chris Holland. My readership is very small right now, so the lack of comments isn't the biggest thing on my plate.

  Thanks again!

  HP Customer Service
  HP Solution Center
  HP Print and Scan Doctor

  ReplyDelete
 19. Awesome post! Personally, I like your site. . I am so impressed to read your content. I am looking forward for the next valuable and informative concept in your blog. Overall outstanding post. Carry on :) Well done!

  Read More:-

  Satta king

  Sattaking

  Sattaking

  ReplyDelete
 20. Nice Blog !
  QuickBooks Online is a leading accounting software that is the perfect partner for small and medium-sized businesses.In case you want to know more about QuickBooks Online Login, call us and get the best service from our end.

  ReplyDelete
 21. WORD LID VAN DE GROTE ILLUMINATI TEMPEL VAN GELD EN POWERNOTE: ER IS GEEN MENSELIJK OPOFFER EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEKOSTEN

  U kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: +1 206-855-6632
  Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word vandaag lid van de Illuminatibrotherhood-cultus en krijg meteen een rijk bedrag van. 1 miljoen dollar in een week, en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en ontvang ook maandelijks 500.000 Amerikaanse dollars als salaris ...

  .Ben je geïnteresseerd, bel dan nu de makelaar +1 206-855-6632 of whatsaap hem op
  +1 206-855-6632) Je moet ten minste 25 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners . Doe niet mee als je student bent.

  ReplyDelete
 22. Appslure is an award-winning mobile app development agency building feature-packed and interactive mobile applications for startups, medium and large enterprises.

  ReplyDelete
 23. HALLO DAAR
  kijker Ik ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-buurt en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te worden van de broederschap, maar ik werd verschillende keren opgelicht voordat ik een getuigenis vond. op internet dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me om veel geld zou vragen voordat ik bij het licht kon komen, maar tot mijn grootste verbazing vroeg hij me alleen om de items te kopen die ik maakte en vandaag ben ik erg blij om hem aan de wereld te vertellen dat ik rijk ben en met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik kreeg meteen een bedrag van $ 7 miljoen dollar op mijn persoonlijke rekening en ik ben ook over de hele wereld bekend met het bedrijf. die de Illuminati-broederschap mij gaf en ik heb ook de macht om te doen wat ik wil ... ik weet dat veel mensen in mijn baan kunnen zijn ook op zoek naar hulp hier ben jij
  officiële e-mail: illuminatilight676@gmail.com
  Wat is de toepassing? (+ 1 (573) 982-0773)


  PAS OP VOOR OPLICHTERS EN JE MOET 18 JAAR ZIJN.

  ReplyDelete
 24. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE. Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te realiseren. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood. Aandacht; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(781) 412-5092 E-mail: brothersofhell666@gmail.com

  ReplyDelete
 25. GROETEN VAN DE GROOTMEESTER! MET BETREKKING TOT U BIJ DE GROTE ILLUMINATI, WIJ HETEN U WELKOM. Maak deel uit van iets winstgevends en speciaals (WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI). Ben jij een POLITIEK, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MOD EL, AFGESTUDEERD / STUDENT, OF JE HEBT HET IN MENING OM JE BEDRIJF OP TE BOUWEN OM GROTE MENSEN TE WORDEN. Het is ook relevant om te weten dat om lid te worden en de som van $ 100.000.000 te verdienen, als het maandelijkse lidmaatschapssalaris van de Illuminati. "KANS" De grote Illuminati-organisatie maakt je rijk en sommige van deze beroemde GOUDEN in de wereld, het zal je van de basis verheffen en je naar grotere hoogten brengen als je er lang naar streefde en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtige kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en gejuich. neem contact met ons op via officiële post: Mr. Cambel Jeremy WhatsApp: +44(741)836-1059 e-mail: cambeljeremy4@gmail.com

  ReplyDelete

 26. Here comes an Easy way to become a member of the world's famous brotherhood {Illuminati}. For working class, Business men/ women, artist, Politicians that wants to become bigger, Powerful and Influential in the world, join us to become one of our official member today. You shall be given an ideal chance to visit the Illuminati circle after registration is completed by you, no sacrifice or human life needed, Illuminati brotherhood brings along protection, power, wealth and fame in life. You have a full access to eradicate poverty from your generation. It only an existing member of the circle of Illuminati that has the authority to introduce any member to the circle. So before you contact us, you must be above 18yrs and once you become a member you will be entitled to all the benefits for the rest of your life. So if you are ready to become a member, contact us on email: realilluminati0666@gmail.com or whatsapp on: +15672193821 , https://wa.link/frtr4f

  ReplyDelete
 27. I am so delighted I found your weblog, I really found you by accident,
  And would just like to say thank you for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), HOW TO OBTAIN DMV & DVLA FAKE DRIVERS LICENSE THAT WORKS I don't have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

  Y’all don’t forget to join this DMV EXPERTS TELEGRAM GROUP for more information about new drivers license and updated materials being used along the production process of the DL . You can also take advantage to learn and meet many Experts who will guide you on numerous techniques for anyone who love hacking and don’t know how to go about it .

  ReplyDelete
 28. https://sattakingr.in


  satta king


  Dishavar Single Jodi will pass with 10000 % guarantee because we have date fix leak pair by which you can get rid of all your debt by playing only honest customer call or message people who play fat game will get daily profit by guarantee this chance Don't miss out, get the game booked soon satta king

  ReplyDelete
 29. Top react native app development company in Noida- Our team create a slick, smooth and responsive user interface with lower load time. So, if you have an app idea For android, android TV, iOS, macOS, or other platform? Lets discuss with us!

  ReplyDelete
 30. WORD LID VAN DE ILLUMINATI BROTHERHOOD SAMENLEVING EN WORD MILJOEN!!!

  Ben je een ondernemer/partner, politicus, predikant, heb je macht nodig, een vrijstaand persoon, een muzikant, een student van 18 en alle atleten die dringend geld nodig hebben? Vindt u het moeilijk om aan uw financiële verplichtingen te voldoen, om zo gezonder of evenwichtiger te leven? Wil je je dromen waarmaken als succesvol individu met rijkdom, macht en beroemd in wat je hartje begeerde? Als nieuwe leden ontvang je mooie voordelen van de vereniging. Elk lid ontvangt direct een bedrag van $ 1.000.000 dollar, een auto naar keuze en een gratis huis waar je maar wilt, nationaal of internationaal, inclusief een maandelijks inkomen van $ 3.000. Als lid van deze geweldige samenleving is alles wat je wilt bereiken in het leven grenzeloos met The Illuminati Brotherhood Society. Er zijn geen banden met menselijk bloed. Geen geldelijke vergoeding om mee te doen, maar alleen de kosten voor eventuele items die nodig zijn voor uw succesvolle initiatierituelen. Als u klaar bent voor verwerking, neem dan vandaag nog contact op met de grote initiator lord Gibson Washington DC USA
  Aan
  of WhatsApp;+15596663909 of beter nog bel hem voor meer informatie via +14083894666
  gegroet het licht
  Team groet!
  Zone 4 Burgerbereik.
  DE ILLUMINATI TEMPEL.?

  ReplyDelete