Followers

Friday 1 June 2018

DT CALL Closes 8th June 2018

DESIGN TEAM CALL

I am looking for  a few design team members  to join the exisitng team.
I am looking for three to four designers.

The call is open world wide.

You don't have to be on a design team before if you haven't full training will be given.
So don't be shy of applying.
We all start somewhere.

You must be able to commit to be able to make one make a month using a image supplied by our sponsors.

As we use digital stamps supplied by our excellent sponsors  you must enjoy colouring.
It dosen't matter what medium you used i.e. pens, pencils ink etc.

For your make you can make any papercraft make you want  as well as the anything goes we also have a theme to follow each month which is optional if you want to use the theme.

All as I ask is your make is a finished piece of work.

If you haven't a blog that is ok but a must is you must have a facebook account, as facebook is where we discuss the forthcoming challenges in a group.

You must be able to share your make and our challenge  on any social platforms you use i.e facebook, instagram, twitter, blogger.
Also be able to share your make on any facebook craft groups (papercraft  related)

This will promote our challenge as well as our sponsors.

If you think this is you please link your blog up to the link up tool.

Successful applicants will be notified once the call has ended.

The call closes at 12pm (Uk time) 8th June 2018I look forward to hearing from you. 

2 comments:

 1. Hi, I'm looking for a winner's post for Challenge #20 hosted by Moonflower. It ended 4/26/18. Thank you!

  ReplyDelete
 2. UITNODIGING VAN DE ILLUMINATI-ORGANISATIE 666

  Dit is een open uitnodiging voor iedereen die geïnteresseerd is om deel uit te maken van 's werelds grootste conglomeraat en het hoogtepunt van je carrière te bereiken. Nu we aan het rekruteringsprogramma van dit jaar beginnen en ons jaarlijkse oogstfeest bijna nabij is, besluiten we u kennis te laten maken met de "Nieuwe Wereldorde".

  Op dit moment verzekeren we iedereen die klaar en trouw is om lid te worden van deze geweldige organisatie, dat zodra hij / zij een volwaardig lid wordt van de Illuminati-broederschap, hij / zij automatisch rijk, krachtig en beroemd zal worden in leven en al hun hartewensen verwezenlijken en ook een maandsalaris van $ 500.000 USD ontvangen. We zijn klaar om uw leven te veranderen, we kunnen uw dromen waarmaken.

  De grote wijk Illuminati biedt je een kans om je hart te laten uitkomen. Ik wil dat je weet dat als je opgelicht bent, je bang bent, alsjeblieft niet, want deze organisatie is 100% veilig en betrouwbaar, met de schriftelijke garantie die je hebt, weet je dat deze Brotherhood-organisatie echt en legitiem.
  Ik geloof dat iedereen op deze planeet "Aarde" op de hoogte is van de ILLUMINATI, de Illuminati is een geheim genootschap dat de mens vriendelijk zegent en zijn / haar dromen vervult om miljonair en miljardair te worden. Je moet nu tenminste zeker zijn van deze organisatie en er is geen reden om ergens bang voor te zijn.

  Ik ben hier niet om met je te rotzooien of spelletjes met je te spelen, want zoals het er nu uitziet, zijn er veel mensen die ons imiteren en beweren lid te zijn van de ILLUMINATI. Dus komt de Broederschap tot de conclusie dat deze organisatie globaliseert om diegenen te helpen die echt klaar zijn om deel uit te maken van deze Grote Familie en diegenen die misleid zijn door die bedriegers. Nu geloof ik dat dit uw kans is om lid te worden van onze prestigieuze organisatie en uzelf en uw gezin trots te maken.


  Als je interesse hebt om lid te worden van deze Great Organization, neem dan contact op met onze Grand Lodge in Pennslyvania, VS via
  WhatsApp: +1315203 9948 of onze officiële e-mail: illuminati666grandlodge@gmail.com

  Of klik op deze WhatsApp-link om ons een bericht te sturen: https://wa.me/13152039948

  Gesigneerd: GRAND MASTER

  ReplyDelete